DIENSTEN

odD-ICT heeft een breed aanbod op het gebied van ict en computer dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor o.a. onderhoud en levering van hard- en software, zoals computers, laptops en bijv. backup en beveiligings software. Alles gaat uiteraard op basis van goed overleg en advies op maat. Kwaliteit en goede service staan hoog in het vaandel.

Service áán huis

Ondersteuning en computerhulp aan huis/zaak.
Voor particulieren en bedrijven.
Vaak gemakkelijker dan ellenlange gesprekken met helpdesken.
Waar mogelijk wordt er natuurlijk ook computerhulp en ondersteuning op afstand geboden.

Reparaties & Installaties

Reparaties, (her)installaties van uw computer of laptop? Ook dat kan en gebeurt uitsluitend in goed overleg! Klakkeloos opnieuw installeren zit er bij ons niet in. Elke situatie wordt eerst beoordeeld en afhankelijk van de staat van uw computer zal er een advies volgen over reparatie en/of herinstallatie. Indien mogelijk zal er data recovery plaatsvinden.

Onderhoud & advies

Een pc en/of netwerk heeft, net als een auto, onderhoud nodig. Vaak wordt dit vergeten, met alle gevolgen van dien. Regulier onderhoud is daarom echt geen overbodige luxe! Tijdens het onderhoud worden computers nagekeken en waar nodig ge-update en fouten of problemen hersteld. Ook is er tijd om vragen te beantwoorden en uitleg te geven.

Smart Home

Huizen worden steeds vaker en meer voorzien van allerlei slimme apparatuur. Slimme verlichting, deurbellen en/of gordijnen. Ze kunnen allemaal gekoppeld worden en soms ook een eigen leven gaan leiden. Komt u er niet meer uit? Ook daarmee kunnen wij u uit de brand helpen!

Internet of wifi problemen?

Komt u er niet uit met de internet-provider? Wij helpen u verder! Ook voor diverse wifi oplossingen kunt u bij ons terecht. Door gebruik te maken van speciale meetapparatuur is het tevens mogelijk om stoorbronnen te localiseren. Dat maakt het zoeken naar een oplossing al een stuk eenvoudiger.

Hardware en Software

Naast onderhoud en advies, kunt u bij odD ICT ook terecht voor het leveren van hardware en software. Zowel zakelijk als particulier.

Interesse in onze diensten?

Vragen? problemen? Hulp bij installatie nodig? Computerhulp aan huis nodig? “hij doet het niet!” Internet/wifi problemen? Ik wil iets nieuws!
mail: contact@odd-ict.nl
tel.: 06-404 204 66