DIENSTEN


odD-ICT heeft een breed aanbod op het gebied van ict dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor o.a. onderhoud en levering van hard- en software, zoals pc’s en laptops en bijv. backup en beveiligings software. Alles gaat uiteraard op basis van goed overleg en advies op maat. Kwaliteit en goede service staan hoog in het vaandel.

Service áán huis

Ondersteuning aan huis/zaak. Vaak makkelijker dan ellenlange gesprekken met helpdesken.

Smart Home

Huizen worden steeds vaker en meer voorzien van allerlei slimme apparatuur. Slimme verlichting, deurbellen en/of gordijnen. Ze kunnen allemaal gekoppeld worden en soms ook een eigen leven gaan leiden. Komt u er niet meer uit? Ook daarmee kunnen wij u uit de brand helpen!

Internet of wifi problemen?

Komt u er niet uit met de internet-provider? Wij helpen u verder! Ook voor diverse wifi oplossingen kunt u bij ons terecht. Door gebruik te maken van speciale meetapparatuur is het tevens mogelijk om stoorbronnen te localiseren. Dat maakt het zoeken naar een oplossing al een stuk eenvoudiger.

Reparaties & Installaties

Reparaties, (her)installaties? Ook dat kan. Altijd in overleg! Klakkeloos opnieuw installeren zit er bij ons niet in. Installatie van hard- en/of software? Geen probleem! Ook als deze niet bij ons is gekocht.

Onderhoud & advies

Een pc en/of netwerk heeft, net als een auto, onderhoud nodig. Vaak wordt dit vergeten, met alle gevolgen van dien. Regulier onderhoud is daarom echt geen overbodige luxe! Ook voor een gedegen advies staan wij voor u klaar.

Hardware en Software

Naast onderhoud en advies, kunt u bij odD ICT ook terecht voor het leveren van hardware en software. Zowel zakelijk als particulier.

INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

Vragen? problemen? Hulp bij installatie nodig? Computerhulp aan huis nodig? “hij doet het niet!” Internet/wifi problemen? Ik wil iets nieuws!